Főoldal          Szolgáltatások          Árak          Kapcsolat


Cirkon korona készítése 

A cirkónium-oxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat az esztétikai problémák kiküszöbölése végett fejlesztették ki.
A cirkónium-oxid egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. A cirkon korona előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek.

A cirkónium-oxid alapanyagból készített, porcelánnal leplezett cirkon korona fogpótlások áttörést jelentettek a modern fogászati ellátásban. A cirkon koronák kiemelkedő esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, úgy, hogy a cirkon korona és fogpótlás készítése megoldást jelent a fém allergiában szenvedő páciensek részére is. A cirkon korona előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy nem allergizál és már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek.

MIÉRT ELŐNYÖSEBB A CIRKON VÁZRA KÉSZÍTETT CIRKON FOGPÓTLÁS ÉS CIRKON KORONA A HAGYOMÁNYOS FÉMKERÁMIA PÓTLÁSNÁL?

A cirkon koronák az elkészítésénél alkalmazott CAD/CAM technológiának köszönhetően sokkal pontosabban illeszkednek, mint a hagyományos fémkerámia koronák. Számítógépes tervezés után teljesen automatizált módon, emberi kéz érintése nélkül készülnek a cirkon vázak. Ennek köszönhetően a cirkon korona szélei tökéletesen zárnak, kifogástalan esztétikai megjelenésű. A cirkon korona a fényt tökéletesen átereszti , teljesen természetes, élethű hatást kelt, alig különböztethető meg a fogpótlás az eredeti fogaktól. A fényáteresztő képesség miatt a cirkon korona látványában nem jelentkezik a fémkerámia koronákra jellemző matt, élettelen hatás, és megszűnik a koronák szürke szegélye az ínyszéleknél, ami esztétikailag rendkívül zavaró, főleg front fogak esetén.

A cirkon korona teljes egészében biokompatibilis, amely azt jelenti, hogy szervezetünk nem kezeli idegen anyagként, képes annak teljes befogadására. Ezért a cirkon korona egyik legnagyobb előnye, hogy nem okozhat allergiát.
Fényáteresztő képessége és esztétikai tulajdonságai miatt a cirkon korona és híd nagyon jól harmonizál a természetes fogakkal. A cirkonból készült fogpótlások rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak.


 

 

Copyright © 2015 - vaciutifogaszat.hu
Minden jog fenntartva!

kereso.wyw.hu