Főoldal          Szolgáltatások          Árak          Kapcsolat


Esztétikai koronák, fogpótlás készítése

Esztétikai koronák, fogpótlás készítése a legmodernebb eszközökkel történik. A mai, modern világunkban nagyon fontos szerepet kap a külső megjelenés, amit nagymértékben befolyásol fogaink állapota. Persze az esztétikumon túl nem hanyagolható el a fogazat funkciójának, a rágóképességnek a fenntartása. Ha egy fog már olyan nagy mértékben károsodott, hogy azt töméssel vagy inlay-onlay készítésével már nem lehet helyreállítani,  a Váci úti  fogászat korona készítését javasolja Önnek a sérült fogra. Az esztétikai koronák, fogpótlás készítése a megfelelő előkészítés után a fog felszínét teljesen befedő borítás. Amennyiben a saját fogat már nem lehetett megmenteni és a foghúzás után hiány keletkezett, akkor a hiány melletti fogakat pillérként használva, híd pótlást készíthetünk.

A Váci úti fogászat budapesti rendelőjében az Ön igényeinek megfelelően,
implantátum beültetésére is van lehetőség, így az egyes foghiányok esetén nincs szükség további pillérfogak hídba kötésére, így szükségtelenné válik az ép fogak koronával borítása, de mégis megfelelő megoldást nyújt kiterjedt foghiány pótlására is. Az esztétikai koronák, fogpótlás minden esetben porcelán leplezéssel készülnek, azonban a váz alapanyaga szerint lehetnek fémbázisúak (arany vagy nem nemesfém), illetve fémmentesek (préselt kerámia, cirkon). Esztétikai koronák, fogpótlás fémmentes vázra készített un. cirkon korona nagy előnye, hogy teljesen biokompatibilis, azaz nem okozhat allergiát, valamint magasabb esztétikai hatást érhetünk el vele, mint a hagyományos fémkerámia koronával.

Az esztétikai koronák, fogpótlás ha cirkon vázra készült korona áttetszőbb, természetesebb hatást kelt, mint a fémkerámia korona, valamint az ínyszélnél sem jelenik meg a fémkerámia koronát jellemző sötét szürkés csík. Amikor a megmaradt fogak száma és elhelyezkedése miatt nem lehetséges híd készítése, valamint Ön nem szeretné, vagy csontozata alapján nem javasolt implantációval műcsonk beültetése, még mindig marad lehetőség
az esztétikum és a rágás funkciójának megtartására. Ha még rendelkezik néhány ép saját foggal, akkor korszerű, könnyen kezelhető kivehető kombinált pótlásokat ajánlunk. A kombinált pótlás esetén a kivehető rész egy könnyű fémlemez és csúsztatók segítségével mechanikusan kapcsolódik a megmaradt fogakhoz. Ezek a technikai megoldások viszonylag nagy stabilitást biztosítanak a fogműnek a szájban, olyan hatást érhetünk el velük, mint a hidakkal.

 

Copyright © 2015 - vaciutifogaszat.hu
Minden jog fenntartva!

kereso.wyw.hu