Főoldal          Szolgáltatások          Árak          Kapcsolat


Porcelán héják 

A porcelán héj alkalmazása leginkább a fogazat esztétikai korrekciójára szolgál. A budapesti Váci Úti fogászati rendelőjében egy különleges technikával lehetőség nyílik a fogak elülső felszínére leheletvékony porcelán héj ragasztására. A fogakat minimális csiszolással kell előkészíteni, majd lenyomatvétel után fogászatunkon elkészítjük a porcelán héjat, amely egy üvegszerű, nagy szilárdságú porcelán réteg. Egyszerű és hatásos megoldás a tökéletes mosoly elérése érdekében. A legtöbb ember hibátlan, tökéletes mosolyt szeretne, hófehér szabályos fogakkal. Erre az igényére megoldást jelenthet a porcelán héj, amivel korrigálni lehet az elszíneződött, rendellenesen álló, vagy szabálytalanul álló fogat. A Váci Úti fogászat fogászatán fogainak esztétikai átalakítása konzultációval kezdődik, ahol a fogorvos alaposan kikérdezi Önt, hogy milyen változtatásokat szeretne. Fogazatának alapos felmérését digitális panoráma röntgen segíti, melyet helyben elkészítünk Önnek budapesti fogorvosi rendelőnkben. Az általános fogászati felmérés alapján fogorvosainkkal megbeszélheti a lehetséges fogászati kezeléseket, kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő megoldást. A fogászati kezelések előtt ajánlott eltávolítani a fogakra lerakódott fogkövet, amelyet a teljes szájhigiénés kezelés alkalmával fogászatunkon a Váci Úti fogorvosai, szájhigiénikusai ultrahangos készülékkel, fájdalommentesen távolítanak el. Ha Ön csak fehérebb fogakat szeretne, lehetőség van a fogászati rendelőnkben led lámpás fogfehérítés segítségével több árnyalatot fehéríteni fogain. Ha kisebb alaki foghibát, torlódást, soron kívüli fogakat is szeretne korrigálni, akkor nyújthat megoldást Önnek Budapesten a Váci Úti  fogászati rendelőjében készített porcelán héj. Fényáteresztő képessége, esztétikai hatása hasonló, mint az eredeti fogaké.
Ha kiterjedtebb fogászati problémái vannak, nagyobb volumenű átalakításokat szeretne, arra is minden igényt kielégítő megoldásokat kínálunk Önnek a Váci Úti  fogászati rendelőjében. Lehetőség van fogainak leplezésére cirkon korona, fémkerámia korona segítségével, rögzített vagy kivehető fogpótlás készítésére, foghiány esetén implantátum beültetésére, de általános fogászati kezeléseink
során elkészítjük Önnek a szükséges esztétikai fogtöméseket (3M™), fogkő eltávolítást, szájhigiéniai kezeléseket.
A Váci Úti budapesti fogászatán fogorvosaink legfőbb célja, hogy Ön önfeledten, felszabadultan tudjon mosolyogni, elégedett legyen fogsorával.

 

Copyright © 2015 - vaciutifogaszat.hu
Minden jog fenntartva!

kereso.wyw.hu